Joost Zoeteman

jazz band Groningen

de leukste jazz bands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Bent u van plan om een jazz band te gaan boeken in Groningen? Wij verzorgen al meer dan tien jaar live jazz voor recepties, diners en zakelijke evenementen. De muzikale omlijsting heeft als doel een aangename sfeer te creëren waarin uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.  De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen in de meeste gevallen zowel akoestisch als versterkt spelen. Bekijk de bandpagina’s met video’s, uitgebreide informatie en reviews. Neem voor al uw vragen vrijblijvend contact op.

jazz band boeken Groningen: netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

De musici zijn altijd minimaal een uur voor aanvang aanwezig om de spullen klaar te zetten. Zo bent u verzekerd dat er een mooie opstelling staat voordat uw gasten aanwezig zijn. De musici spelen strak in het pak en hebben altijd oog voor uw publiek. Een paar van onze meest geboekte jazz bands zijn: Romantic Guitars, Hans Kwakkernaat Trio, trio Pien en het Sunny jazztrio.

klantreactie muziek zakelijke bijeenkomst(Syntens Groningen)

Het was exact zoals ik het verwacht had. Niet te opdringerig maar toch voldoende aanwezig om de gezelligheid te stimuleren.  Het trio heeft ons geholpen deLiveWIRE finale bijeenkomst gezellig, interactief en een succes te maken.

jazz band ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband in Groningen bent u aan het juiste adres.

diverse gelegenheden

Op zoek naar de leukste dj met prijzen in Groningen? Met onze dj’s kunt u rekenen op een onvergetelijk leuk (trouw)feest. Onze selectie bestaat uit dj’s met ieder hun eigen stijl en uitstraling. Avondvullend voor een bruiloft, feest, of ter ondersteuning van een evenement, een diner dansant of zakelijke bijeenkomst. De muziek is afwisselend, allround en op maat. Jazz, latin, swing, 80’s, 90’s en de beste platen van nu.

dj prijzen Groningen

Bij de dj pagina’s staan prijsindicatie’s. Deze geven een goede indruk van de te verwachten prijs. Neem voor een offerte op maat vrijblijvend contact op via het informatieformulier.

recensie bruiloftsfeest Groningen

“De DJ voelde perfect aan wat de sfeer van het feest nodig had. Complimenten, ook voor uw duidelijke bemiddeling”
F. van Soest

mobiele dj prijzen Groningen

We hebben ook een mobiele dj. Voordeel is dat deze zich kan bewegen tussen het publiek, en weinig ruimte nodig heeft. Een unieke sfeermaker.

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt bands en dj’s voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen muziek in huis: jazzzangeressenklezmer, bandjes, coverbands, gypsy en nog veel meer! Bekende locaties in Groningen waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere : Hotel Paterswolde, restaurant Langewold, en Landgoed Fraeylemaborg.
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band te boeken voor uw gelegenheid in Groningen.

tip: kijk ook eens op 123jazztrio.nl voor meer jazz bands in Groningen