Joost Zoeteman

jazz band huren België

de leukste jazz bands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Bent u van plan een jazz band in te huren in België ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze jazzband worden geboekt voor bruiloften, feesten, recepties en concerten. We werken met de beste jazzprofessionals die altijd oog hebben voor uw gasten en de gewenste sfeer. Bekijk de bandpagina’s en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen. Een jazzband is een unieke sfeermaker voor uw event in België!

jazz band huren België : met zang of instrumentaal

U kunt kiezen voor een instrumentale jazzband (zonder zang), Dit werkt altijd goed voor het verzorgen van muzikale omlijsting. Of heeft u graag muziek met zang? Ook hier hebben we een uitgebreid aanbod van. Een zangeres kan naast het verzorgen van sfeer ook een prachtige extra ambiance geven aan uw feest, bruiloft, receptie of evenement.

recensie jazztrio Edison bruiloft (Luik)

Dank voor je bericht. Ja, het is ons heel goed bevallen. De muzikanten (Gypsy Swing Trio) waren aardig en speelden prachtige muziek tijdens onze receptie. Ook heel fijn dat ze ons verzoekje konden spelen. Dank en wie weet tot ziens! Manon en Jason

ook voor achtergrondmuziek

Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Onze jazzbands verzorgen vaak achtergrondmuziek. Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

jazz band huren België

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt de leukste jazz bands en jazztrio’s voor al uw gelegenheden. De afgelopen jaren werken we steeds vaker in België, en met plezier! Eerder verzorgden wij al muziek voor onder andere: Matexpo, Kring Groot Antwerpen, Casino Oostende, Concert Nobles Brussel, Centrale Gent, Maison de la Culture Namen en vele particuliere gelegenheden door heel België. Ons werkgebied beslaat alle gewesten: Brussels gewest, Vlaams gewest en Waals gewest. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band te boeken voor een bijzondere dag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazztrio’s!