jazz band receptie

de leukste jazz band voor uw receptie boeken
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

de leukste bands!

Bent u van plan een jazz band in te huren voor uw receptie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bezettingen worden vaak geboekt voor bruiloften, feesten, recepties en concerten. De groepen bestaan uit jazz professionals die voor een goede sfeer zorgen waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Naast goede muziek zorgen we ook voor een verzorgde uitstraling en een flexibele houding naar sfeer en gasten.

jazz band receptie: met zang of instrumentaal

U kunt kiezen voor een instrumentale jazzband (zonder zang), Dit werkt altijd goed voor het verzorgen van muzikale omlijsting. Instrumentale jazzbands die bij ons vaan geboekt worden zijn het Sunny jazztrio, het JZ jazz Duo en het Gypsy Swing Trio. We hebben ook prachtige bezettingen met zang zoals; Trio Pien, Sue Moreno en Vera’s  Trio. Een zangeres kan naast het verzorgen van sfeer ook een prachtige extra ambiance geven aan uw feest, bruiloft, receptie of evenement.

ook voor achtergrondmuziek

Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Onze jazzbands verzorgen vaak achtergrondmuziek. Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

diverse gelegenheden jazz band receptie

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen. 
De musici zijn jazz professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Kijk ook eens op de website 123jazztrio.nl, voor meer jazz bands.

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band te boeken voor een bijzondere dag.