Joost Zoeteman

jazz band trouwfeest

de leukste jazz bands voor uw trouwfeest
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Bent u van plan een jazz band in te huren voor uw trouwfeest? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen de leukste jazzbands voor uw bruiloft, van receptie tot trouwfeest De groepen bestaan stuk voor stuk uit de beste jazz professionals die garant staan voor de beste muziek en goed sfeer. Als u bij ons een jazz band boekt staat de muziek altijd ten volle in dienst van uw trouwfeest. Bekijk de bandpagina’s met reviews en video’s. Vragen? We horen het graag!

jazz band trouwfeest: met zang of instrumentaal

U kunt kiezen voor een instrumentale jazzband (zonder zang), Dit werkt altijd goed voor het verzorgen van muzikale omlijsting.Of heeft u graag muziek met zang? Ook hier hebben we een uitgebreid aanbod van. Een zangeres kan naast het verzorgen van sfeer ook een prachtige extra ambiance geven aan uw bruiloftsfeest.

ook voor achtergrondmuziek

Bij ons staat de muziek altijd in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Onze jazz bands verzorgen vaak achtergrondmuziek. Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

diverse gelegenheden jazz band

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, feesten en events. We zijn specialist in het verzorgen van jazz bands door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben naast jazz verschillende stijlen muziek in huis, zoals; allroundzigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Holland Casino, Huize Franckendael, Zalmhuis, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Hortus Botanicus, Kasteel Oudaen, Museum aan het Vrijthof.Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band of artiest te boeken voor jullie trouwfeest.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands