Joost Zoeteman

jazz band Zwolle

de leukste jazz bands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Bent u van plan om een jazz band te gaan boeken in Zwolle? Wij verzorgen al meer dan tien jaar live jazz voor recepties, diners en zakelijke evenementen. De muzikale omlijsting heeft als doel een aangename sfeer te creëren waarin uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.  De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen in de meeste gevallen zowel akoestisch als versterkt spelen.

jazz band boeken Zwolle: netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

De musici zijn altijd minimaal een uur voor aanvang aanwezig om de spullen klaar te zetten. Zo bent u verzekerd dat er een mooie opstelling staat voordat uw gasten aanwezig zijn. De musici spelen strak in het pak en hebben altijd oog voor uw publiek.

recensie jazztrio Edison bruiloft

Beste Joost, alles is inderdaad naar wens verlopen. We kunnen jullie van harte aanraden als mensen jullie willen boeken voor een receptie. E. Veen

jazz band ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband bent u aan het juiste adres.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, feesten en events. We zijn specialist in het verzorgen van jazz bands door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben naast jazz verschillende stijlen muziek in huis, zoals; allroundzigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Holland Casino, Huize Franckendael, Zalmhuis, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Hortus Botanicus, Kasteel Oudaen, Museum aan het Vrijthof.Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band of artiest te boeken voor jullie trouwfeest.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands