Joost Zoeteman

jazz trio boeken

de leukste jazz trio's
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazz trio's!

U wilt graag een jazz trio boeken voor uw bruiloft of receptie? Artiestenbureau Joost Zoeteman is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting voor al uw gelegenheden. Een jazz trio boeken is een goede keus voor een unieke sfeermaker. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend. Wij verzorgen jazztrio’s in door heel Nederland en België.

jazz trio boeken voor uw bruiloft of evenement

Voordat u het juiste jazztrio gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Wilt u dat de band mobiel is, of juist op een prominente plek, allemaal factoren om te overwegen. Uiteraard denken we graag met u mee. Op de bandpagina’s staat uitgebreide informatie, een prijsindicatie en een video. Zo heeft u meteen een goed beeld van welke sfeer u kunt verwachten. Bij alle trio’s stellen de musici zich flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.

review klant

Ik heb in alle hectiek maar een iemand van jullie gesproken / goeiedag gezegd. We vonden het echt geweldig, hartelijk dank!!!!! Hopelijk hebben we snel weer wat moois te vieren waar jullie bij zijn! Alex & Lindsey Douven

diverse gelegenheden jazz trio boeken

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, feesten en events. We zijn specialist in het verzorgen van jazz trio’s door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben naast jazz verschillende stijlen muziek in huis, zoals; allroundzigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazz trio te boeken uw gelegenheid.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands