Joost Zoeteman

jazz trio

de leukste jazz trio's voor uw gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazz trio's voor uw gelegenheid!

U wilt graag een jazz trio boeken voor uw bruiloft, diner, feest of receptie? Wij hebben de leukste jazztrio’s voor u op een rij gezet. We werken met de beste jazzprofessionals die goed weten in te spelen op sfeer en gasten. Van rustige achtergrondmuziek tijdens een diner of evenement tot een feestelijk mobiel jazz trio tijdens een buiten evenement of bruiloft. We doen er alles aan om aan uw persoonlijke wensen te kunnen voldoen.
Bekijk en beluister de jazztrio’s en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en een offerte op maat.

jazztrio bruiloft

Trouwen is een unieke en bijzondere gebeurtenis. Een jazz trio op uw bruiloft kan een fantastische sfeermaker zijn. Als feestelijke stijlvolle achtergrondmuziek tijdens de receptie of feest. Eventueel kan het ook worden ingezet tijdens de trouwceremonie. Erg leuk bij aanvang, tekenen, en het einde. We hebben veel ervaring met het verzorgen van muziek tijdens bruiloften en zijn met veel locaties bekend: We zijn met veel locaties bekend in de verschillende steden: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Groningen, Nijmegen, Tilburg. Ook verzorgen we steeds vaker muziek voor bruiloften in België. Neem vrijblijvend contact op om de verschillende mogelijkheden door te nemen.

jazztrio zakelijke evenement

Bij een zakelijk evenement is het belangrijk de juiste sfeer te verzorgen. De muziek verzorgt een relaxte vrolijke sfeer en waarbij uw gasten met elkaar in gesprek. De musici spelen strak in pak en zorgen voor een verzorgde uitstraling. We zijn met veel locaties bekend in de verschillende steden: Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Groningen, Eindhoven, Den Bosch, Tilburg, Leeuwarden, Haarlem, Enschede, Alkmaar, Breda en Dordrecht. Ook verzorgen we vaak muziek voor zakelijke evenementen in België. Locaties waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere; Hotel des Indes, Hilton Amsterdam, Kasteel Oudaen, RAI, Kromhouthal, Museum aan het Vrijthof, Brabanthallen. 

diverse gelegenheden jazz trio boeken

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, feesten en events. We zijn specialist in het verzorgen van jazz trio’s door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben naast jazz verschillende stijlen muziek in huis, zoals; allroundzigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazz trio te boeken uw gelegenheid.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands