Joost Zoeteman

jazz zangeres Amsterdam

live jazz voor uw gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Wanneer u op zoek bent naar een jazz zangeres in Amsterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een exclusieve selectie met de leukste jazz bands voor alle gelegenheden, van bruiloft tot receptie of zakelijk evenement. Bekijk de bandpagina’s met reviews en video, en neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw gelegenheid door te spreken!

review optreden jazz zangeres Sue Moreno

Beste Joost en Sue, Wij vonden het super dat jullie (jazztrio Sue Moreno) er bij waren gisteren. Het maakte de sfeer helemaal compleet. Dank jullie wel. Tot een volgende keer. Het zohar fashion team (optreden Zohar Fashion event)

jazz zangeres ook voor achtergrondmuziek

Bij ons staat de muziek in altijd dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Onze jazzbands verzorgen vaak achtergrondmuziek. Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloftenrecepties, feesten en zakelijke events. We hebben meerdere muziekstijlen in huis: jazztrio’s & jazzbandsklezmerzigeunermuziekcoverbands, jazz met zang, akoestische bandjes, dj’s en acts. Bekende locaties in Amsterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Grachtenhuis, Amstel Hotel, Dining 27, Tolhuistuin, Koninklijke Industriële Groote Club, Hortus Botanicus, Huize Franckendael, Holland Casino, Artis, Blijburg en Hilton.
Onze musici spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz zangeres te boeken voor uw gelegenheid in Amsterdam.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer  jazzbands in Amsterdam