Joost Zoeteman

jazz zangeres België

de leukste jazz voor elke gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Wanneer u op zoek bent naar een jazz zangeres in België? Dan bent u hier aan het juiste adres. We werken met de beste jazzprofessionals die oog hebben voor sfeer en gasten. Bruiloft, zakelijk evenement of feest? Wij verzorgen de leukste jazz band met zangeres voor uw gelegenheid in België! Zie onze bands met video’s en prijsindicaties, en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

recensie optreden Tamara & friends (bruiloft Antwerpen)

Beste heer Zoeteman,  Via deze weg willen wij u graag laten weten dat we erg genoten hebben van de muziek. Het weer was perfect en de muziek paste heel goed bij de sfeer die wij voor ogen hadden. ook van onze gasten kregen wij vaak terug dat het prachtig was. Bedankt voor uw bemiddeling! Mvg Dewi

jazz zangeres België ook voor achtergrondmuziek

Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Onze jazzbands verzorgen vaak achtergrondmuziek. Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

jazz band huren België

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allroundjazz, zigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band met jazz zangeres te boeken voor een bijzondere dag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands