Joost Zoeteman

jazz zangeres boeken

jazz voor elke gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Een jazz zangeres boeken voor uw bruiloft, receptie of event? U bent bij ons aan het juiste adres. Een jazz band met zangeres is een unieke sfeermaker voor elke gelegenheid! Jazz is de perfecte muzikale omlijsting als het niet te hard mag, zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Bekijk onze exclusieve selectie van de leukste bands met zangeres. Op de bandpagina’s staat uitgebreide informatie, reviews en video’s. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid en een prijsopgave op maat. We helpen u graag de juiste jazz zangeres voor uw gelegenheid te boeken!

review optreden jazz zangeres Sue Moreno

Beste Joost, Wij hebben een fantastische avond gehad en de muziek/ musici waren voortreffelijk. Prettige mensen in de omgang (betreft jazz zangeres Sue Moreno). Ook waren de gasten enthousiast over de muzikale omlijsting; vele complimenten gehad. Kortom, we kijken terug op een geslaagd huwelijksfeest en dank daarvoor! Jacob en Grietje

jazz zangeres boeken ook voor achtergrondmuziek

Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Onze jazzbands verzorgen vaak achtergrondmuziek. Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allroundjazzzigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band met jazz zangeres te boeken voor een bijzondere dag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands