jazz zangeres boeken

de leukste jazz zangeressen
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

jazz zangeres

de leukste jazzbands!

U bent van plan een jazz zangeres te boeken? Dan bent u hier aan het juiste adres. De meestal kleine bezettingen zijn zeer geschikt voor het verzorgen van muzikale omlijsting. Een jazz trio of duo boeken heeft veel voordelen; voordelig in prijs, flexibel en een trio of duo heeft maar weinig speelruimte nodig. Zie onze bands met video’s en prijsindicaties.

recensie optreden jazz zangeres Sue Moreno

Beste Joost en Sue, Wij vonden het super dat jullie er bij waren gisteren. Het maakte de sfeer helemaal compleet. Dank jullie wel. Tot een volgende keer. Het zohar fashion team

jazz zangeres boeken ook voor achtergrondmuziek

Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Onze jazzbands verzorgen vaak achtergrondmuziek. Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen. 
De musici zijn jazz professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band te boeken voor een bijzondere dag.