Joost Zoeteman

jazz zangeres bruiloft

de leukste bands voor uw bruiloft!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

U bent van plan een jazz zangeres te boeken voor uw bruiloft? Dan bent u hier aan het juiste adres. De meestal kleine bezettingen zijn zeer geschikt voor het verzorgen van muzikale omlijsting. Een jazz trio of duo boeken heeft veel voordelen; voordelig in prijs, flexibel en een trio of duo heeft maar weinig speelruimte nodig. We werken met de beste jazz professionals die oog hebben voor uw gasten en sfeer. Bekijk onze bandpagina’s met video’s, reviews en prijsindicaties, en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid en een offerte op maat.

review optreden jazz zangeres Pien (bruiloft)

Beste Joost, Dank voor je bericht, wij hebben een heel leuk feest gehad met een perfecte muzikale omlijsting (duo PIEN)! Hartelijke muzikanten, zij hebben een fijne bijdrage hieraan geleverd! Dank daarvoor! Groet, Nancy&Willem

jazz zangeres boeken ook voor achtergrondmuziek bruiloft

Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier. Bij ons staat de muziek in altijd dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Onze jazzbands verzorgen vaak en met plezier muzikale omlijsting.

over ons artiestenbureau

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allroundjazzzigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band met jazz zangeres te boeken voor een bijzondere dag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands