Joost Zoeteman

jazz zangeres

de leukste jazz zangeressen
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

U bent van plan een jazz zangeres te boeken in Groningen? Dan bent u hier aan het juiste adres. De meestal kleine bezettingen zijn zeer geschikt voor het verzorgen van muzikale omlijsting. Een jazz trio of duo boeken heeft veel voordelen; voordelig in prijs, flexibel en een trio of duo heeft maar weinig speelruimte nodig. Zie onze bands met video’s en prijsindicaties. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

recensie optreden jazz zangeres Pien

Beste P.I.E.N. & Joost, Jullie verzorgden de muzikale omlijsting bij ons 40 jarig huwelijksjubileum op 19-1-19. Jullie repertoire sloot precies aan bij het genre dat wij voor ogen hadden voor deze avond. Heerlijke muziek, waarbij ook een goed gesprek tussen gasten die elkaar lang niet hadden gezien mogelijk bleef. Wij bevelen jullie van harte aan en zeggen het voort. Ingrid & Theo Vermolen

achtergrondmuziek bruiloft of receptie

Bij ons staat de muziek altijd in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. We werken met de beste jazz professionals die oog hebben voor sfeer en gasten. Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

diverse gelegenheden voor jazz zangeres Groningen

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt bands en dj’s voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen muziek in huis: jazzzangeressenklezmer, bandjes, coverbands, gypsy en nog veel meer! Bekende locaties in Groningen waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere : Hotel Paterswolde, restaurant Langewold, en Landgoed Fraeylemaborg.
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz zangeres te boeken voor uw gelegenheid in Groningen.

tip: kijk ook eens op 123jazztrio.nl voor meer jazz bands in Groningen