Joost Zoeteman

jazz zangeres Rotterdam

de leukste jazz bands voor elke gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Wanneer u van plan bent een jazz zangeres te boeken voor uw bruiloft, receptie of event in Rotterdam, bent u bij ons aan het juiste adres. We verzorgen de leukste jazz bands voor allerlei gelegenheden. We hebben verschillende stijlen in huis. Jazz zangeres Sue Moreno neemt u mee naar de fifties, Tamara Maria brengt naast jazz ook bossa nova en zangeres Pien staat bekend om haar mellow vertolkingen van bekende liedjes.
Bekijk de bandpagina’s met uitgebreide informatie, reviews en video’s, en neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, vragen en een prijsopgave op maat.

review jazz zangeres Vera bruiloft

Jullie waren in één woord geweldig. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. Daarnaast vonden we het ook in de voorbereiding erg fijn om met jullie samen te werken. Jullie hebben je ingezet om naadloos aan te sluiten bij onze wensen. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Voor een toekomstige gelegenheid zullen we jullie zeker weer benaderen. Groet, Patricio en Sara

relaxte achtergrondmuziek

Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement.  Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Uw gasten kunnen met elkaar in gesprek blijven onder het genot van relaxte achtergrondmuziek. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

diverse gelegenheden jazz zangeres Rotterdam

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazzmuziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. In Rotterdam verzorgden we eerder muziek op deze bekende locaties: Parquit, Wereldmuseum,  Ahoy, winkelcentrum Zuidplein, Parkzicht, SS Rotterdam, Hotel New York Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz zangeres te boeken voor uw gelegenheid in Rotterdam!

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazz bands in Rotterdam