Joost Zoeteman

jazzband boeken Den Haag

de leukste jazzbands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Bent u van plan om een jazzband te gaan boeken in Den Haag? U bent bij ons aan het juiste adres!  We hebben een exclusieve selectie van de leukste jazzbands voor uw bruiloft, receptie, feest of evenement. Plekken in Den Haag waar we eerder muziek hebben verzorgt zijn onder andere: het Mauritshuis, het Spaansche Hof, Hilton The Hague, Hotel des Indes, Paviljoen de Witte en Madurodam. We werken met de beste jazzprofessionals die oog hebben voor goede sfeer en uw gasten. Bekijk de bandpagina’s en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid en een offerte op maat!

jazzband boeken Den Haag: netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

De musici zijn altijd minimaal een uur voor aanvang aanwezig om de spullen klaar te zetten. Zo bent u verzekerd dat er een mooie opstelling staat voordat uw gasten aanwezig zijn. De musici spelen strak in het pak en hebben altijd oog voor uw publiek. De muzikale omlijsting heeft als doel een aangename sfeer te creëren waarin uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen in de meeste gevallen zowel akoestisch als versterkt spelen.

review klant Edison Trio

Het is zeker goed verlopen met het Edison Trio! Onze gasten, en wij ook, waren er zeer enthousiast over! Buiten het aangename muzikale repertoire ook nog eens heel vriendelijke muzikanten. Ik heb een aantal visitekaartjes weggegeven waaronder aan de eigenaren van Hotel Opus One in ons dorp die ook feesten/recepties organiseren. Bedankt voor de soepele afwikkeling. Bram & Diana Sneep

jazzband ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband bent u aan het juiste adres.

jazzband boeken Den Haag

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazztrio’s voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Naast jazz verzorgen we ook Dj’s, klezmer en allround coverbands! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazzband te boeken voor uw gelegenheid in Den Haag.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Den Haag