Joost Zoeteman

jazzband boeken Eindhoven

de leukste jazzbands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Bent u van plan om een jazzband te gaan boeken in Eindhoven? Wij verzorgen de leukste live jazz voor recepties, diners en zakelijke evenementen in heel Nederland en België. De muzikale omlijsting heeft als doel een aangename sfeer te creëren waarin uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.  De groepen bestaan uit de beste jazzprofessionals en kunnen in de meeste gevallen zowel akoestisch als versterkt spelen. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid en een offerte op maat!

review Pien trio (business event)

We had the P.I.E.N. trio to perform for us at a corporate dinner at the Heineken Experience in February 2019. They were very professional, were not too loud while everyone ate their dinners and chatted, and then, as planned, they became the entertainment and really ‘wowed’ us all. Their selection of music was perfect, and their musicianship was excellent. I would recommend them to anyone looking for a high-quality jazz band. First class! Robert

jazzband boeken Eindhoven: netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

De musici zijn altijd minimaal een uur voor aanvang aanwezig om de spullen klaar te zetten. Zo bent u verzekerd dat er een mooie opstelling staat voordat uw gasten aanwezig zijn. De musici spelen strak in het pak en hebben altijd oog voor uw publiek.

jazzband Eindhoven ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband in Einhoven bent u aan het juiste adres.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Eindhoven waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere Evoluon, Muziekcentrum Frites Philips en Meneer Frits. Naast jazz verzorgen we ook andere muziek, vand dj tot klezmer of allround coverband. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazztrio te boeken voor een bijzondere dag in Eindhoven!

Tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazz bands in Eindhoven!