Joost Zoeteman

jazzband boeken Groningen

de leukste jazzbands!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Bent u van plan om een jazzband te gaan boeken in Groningen? Wij verzorgen al meer dan tien jaar live jazz voor recepties, diners en zakelijke evenementen.  De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen in de meeste gevallen zowel akoestisch als versterkt spelen.

jazzband boeken Groningen: netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

De musici zijn altijd minimaal een uur voor aanvang aanwezig om de spullen klaar te zetten. Zo bent u verzekerd dat er een mooie opstelling staat voordat uw gasten aanwezig zijn. Onze jazzprofessionals pelen strak in het pak en hebben altijd oog voor uw publiek.

review JZ  jazzduo

Wat een goede vibe hing er de afgelopen 2 dagen tijdens de sfeervolle Open Huis Dagen van Juwelier Keuvelaar, De professionele en heerlijke muziek van Joost Zoeteman en bassist Nick hebben daar in belangrijke mate aan bijgedragen. Al vele jaren doe ik met zeer veel tevredenheid en plezier zaken met Joost Zoeteman, altijd klantgericht en professioneel. Ze bestaan nog! Op naar de volgende klus Joost en onze hartelijke dank! Organisatiebureau De Man Events

jazzband ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. De muzikale omlijsting heeft als doel een aangename sfeer te creëren waarin uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband bent u aan het juiste adres.

jazzband boeken Groningen

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt bands en dj’s voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen muziek in huis: jazzzangeressenklezmer, bandjes, coverbands, gypsy en nog veel meer! Bekende locaties in Groningen waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere : Hotel Paterswolde, restaurant Langewold, en Landgoed Fraeylemaborg.
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band te boeken voor uw gelegenheid in Groningen.

tip: kijk ook eens op 123jazztrio.nl voor meer jazz bands in Groningen