Joost Zoeteman

jazzband boeken Maastricht

de leukste jazzbands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Bent u van plan om een jazzband te gaan boeken in Maastricht? Wij verzorgen al meer dan tien jaar live jazz voor recepties, diners en zakelijke evenementen. We werken met de beste jazzprofessionals en hebben oog voor sfeer en gasten. Locaties in Maastricht waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere Buitenplaats Vaeshartelt, Museum aan het Vrijthof en brasserie zwembad Geusselt. Bekijk de bandpagina’s met uitgebreide informatie, reviews, prijsindicaties en video’s. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen en beschikbaarheid.

reactie klant optreden JZ Trio (bruiloft Maastricht)

We willen jullie nogmaals van harte bedanken voor jullie geweldige muzikale bijdrage aan onze bruiloft. Ontzettend veel positieve reacties op jullie. Een van de beste keuzes die we hebben gemaakt mbt onze bruiloft! Hopelijk hebben jullie zelf ook genoten van de dag en van de respons van de gasten.
Susanne en Edward Bruring

jazzband ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. De muzikale omlijsting heeft als doel een aangename sfeer te creëren waarin uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.  De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen in de meeste gevallen zowel akoestisch als versterkt spelen. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband bent u aan het juiste adres.

jazzband boeken Maastricht

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloften, feesten events. We zijn specialist in het verzorgen van jazz bands door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben naast jazz verschillende stijlen muziek in huis, zoals; allroundzigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazz band of artiest te boeken voor uw gelegenheid in Maastricht.

Tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Maastricht!