Joost Zoeteman

jazzband boeken Rotterdam

de leukste jazzbands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Een jazzband boeken in Rotterdam? U bent bij ons aan het juiste adres. We hebben een exclusieve selectie van de leukste jazzbands voor uw gelegenheid in Rotterdam. We werken met de beste jazzprofessionals die oog hebben voor de juiste sfeer en uw gasten. Bekijk de bandpagina’s met reviews, video’s en prijsindicaties en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

review jazztrio Pien

Beste Joost (& Pien en alle muzikanten), het was een nogal indrukwekkende gebeurtenis! Wij hebben echt een onvergetelijke topdag gehad! Wij zijn ook heel erg blij met jullie optreden; het jazzduo tijdens het diner gaf precies de sfeer waar we naar op zoek waren. ’s Avonds wisten jullie de sfeer er goed in te krijgen. We krijgen ook veel complimenten over de band en de zangkunsten van Pien van onze gasten. Kortom, wij zijn tevreden klanten! Astrid & Pieter

jazzband ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband in Rotterdam bent u aan het juiste adres.

diverse gelegenheden jazzband boeken Rotterdam

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazztrio’s voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Rotterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere SS Rotterdam, Zalmhuis, Parquit en Parkzicht. Naast jazz hebben we ook andere stijlen in huis waaronder; klezmer, dj (allround, mobiel, vinyl en een jazz dj), en allround coverbands. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de jazzband te boeken voor uw gelegenheid in Rotterdam.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Rotterdam