Joost Zoeteman

jazzband boeken Utrecht

de leukste jazzbands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Bent u van plan om een jazzband te gaan boeken in Utrecht? Wij verzorgen al meer dan tien jaar live jazz voor recepties, diners en zakelijke evenementen. De muzikale omlijsting heeft als doel een aangename sfeer te creëren waarin uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.  De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen in de meeste gevallen zowel akoestisch als versterkt spelen.

jazzband boeken Utrecht: netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

De musici zijn altijd minimaal een uur voor aanvang aanwezig om de spullen klaar te zetten. Zo bent u verzekerd dat er een mooie opstelling staat voordat uw gasten aanwezig zijn. De musici spelen strak in het pak en hebben altijd oog voor uw publiek.

recensie jazztrio Edison feest “Moestuin” Utrecht

Joost en zijn collega’s hebben een heerlijk optreden verzorgd: onze gasten en wij hebben ERG van ze genoten. Het was TOP! Met vriendelijke groet, Aart Veerman

jazzband ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband in Utrecht bent u aan het juiste adres.

jazzband boeken Utrecht

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt jazzbands, bandjes en dj’s voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Utrecht en omstreken waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere, Kasteel Oudaen, Rechtbank, Moestuin, Houtzagerij Molen de Ster, Hoeve Sparrendam, Grand Hotel Karel V, Oude Tolhuys.
We hebben naast jazz ook zigeunerjazz, dj’sklezmer, duo’s, en allroundbands in huis! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazzband te boeken voor uw gelegenheid in Utrecht!

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Utrecht!