Joost Zoeteman

jazzband boeken

de leukste jazzbands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Bent u van plan om een jazzband te gaan boeken? Wij verzorgen al meer dan tien jaar live jazz voor recepties, diners en zakelijke evenementen. De muzikale omlijsting heeft als doel een aangename sfeer te creëren waarin uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.  De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen in de meeste gevallen zowel akoestisch als versterkt spelen.

jazzband boeken: netjes in pak, ruim op tijd aanwezig

De musici zijn altijd minimaal een uur voor aanvang aanwezig om de spullen klaar te zetten. Zo bent u verzekerd dat er een mooie opstelling staat voordat uw gasten aanwezig zijn. De musici spelen strak in het pak en hebben altijd oog voor uw publiek. Een paar van onze meeste geboekte jazzbands zijn; Sunny Jazztrio, Hans Kwakkernaat Trio, PIEN en het Gipsy Swing Trio.

jazzband ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband bent u aan het juiste adres.

diverse gelegenheden jazzband boeken

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we eerder muziek hebben verzorgt zijn onder andere: Huize Francekdael, Buitenplaats Vaeshartelt, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Hortus Botanicus, Kasteel Oudaen. 
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor een bijzondere dag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazz bands!