Joost Zoeteman

jazzband huren Den Haag

de leukste jazzbands
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Bent u van plan een jazzband in te huren in Den Haag? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onderstaande bezettingen worden vaak geboekt voor bruiloften, feesten, recepties en concerten. De groepen bestaan stuk voor stuk uit professionele musici en kunnen in de meeste gevallen zowel akoestisch als versterkt spelen.

recensie jazztrio Sue Moreno (Bel Air Hotel Den Haag)

..Brilliant denk je dan al. En als topping staat er dan ook een vintage model achter de microfoon die een stem heeft als helder als schaapjeswolken met een zachte zwoele breeze erdoor. Sue, niet alleen zangeres maar ook model, zet met wat kleine dansstapjes en blikken een uitdagende Jazzperformance neer. Heerlijk om te luisteren en zien dit trio. (denhaagdirect.nl)

jazzband huren Den Haag: met zang of instrumentaal

U kunt kiezen voor een instrumentale jazzband (zonder zang), Dit werkt altijd goed voor het verzorgen van muzikale omlijsting. Of heeft u graag muziek met zang? Ook hier hebben we een uitgebreid aanbod van. Een zangeres kan naast het verzorgen van sfeer ook een prachtige extra ambiance geven aan uw feest, bruiloft, receptie of evenement.

ook voor achtergrondmuziek

Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Onze jazzbands verzorgen vaak achtergrondmuziek. Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

jazzband huren Den Haag

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Mauritshuis, het Spaansche Hof, Hilton The Hague, Hotel des Indes, Paviljoen de Witte en Madurodam.
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazzband te huren voor uw gelegenheid in Den Haag,

Tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Den Haag.