Joost Zoeteman

jazzband huren Rotterdam

de leukste jazzbands voor uw gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Bent u van plan een jazzband in te huren in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onderstaande bezettingen worden vaak geboekt voor bruiloften, feesten, recepties en concerten. De groepen bestaan stuk voor stuk uit professionele musici en kunnen in de meeste gevallen zowel akoestisch als versterkt spelen. bekijk snel de bandpagina’s met reviews, prijzen en video’s!

jazzband huren Rotterdam: met zang of instrumentaal

U kunt kiezen voor een instrumentale jazzband (zonder zang), Dit werkt altijd goed voor het verzorgen van muzikale omlijsting. Of heeft u graag muziek met zang? Ook hier hebben we een uitgebreid aanbod van. Een zangeres kan naast het verzorgen van sfeer ook een prachtige extra ambiance geven aan uw feest, bruiloft, receptie of evenement.

review optreden jazztrio Sunny

Beste Joost, Afgelopen zaterdag hebben we een geweldige feestavond beleefd,waarbij de muzikale ondersteuning van het trio geweldig was. Heel veel gasten complimenteerden ons met de heerlijke muziek. Die complimenten geven we graag door. Heel hartelijk bedankt. Thérèse en Jacques de Rijck

ook voor achtergrondmuziek

Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. We werken met de beste jazzprofessionals die oog hebben voor sfeer en gasten. Sfeervolle jazz werkt goed als muzikale omlijsting van een receptie of evenement. Uiteraard houden we rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrondmuziek spelen wij met evenveel plezier.

diverse gelegenheden jazzband huren Rotterdam

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazztrio’s voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Rotterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere SS Rotterdam, Zalmhuis, Parquit en Parkzicht. Naast jazz hebben we ook andere stijlen in huis waaronder; klezmerdj (allround, mobielvinyl en een jazz dj), en allround coverbands. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale jazzband te vinden voor uw gelegenheid in Rotterdam!

Tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Rotterdam