Joost Zoeteman

jazzband

de leukste jazzbands voor uw gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazzbands!

Bent u van plan om een jazzband te gaan boeken? We zijn sinds jaar en dag specialist in het verzorgen van jazz voor elke gelegenheid, van receptie, tot bruiloft of zakelijk evenement. De muzikale omlijsting heeft als doel een aangename sfeer te creëren waarin uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.  De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen in de meeste gevallen zowel akoestisch als versterkt spelen. Bekijk de artiestenpagina’s en neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen, de beschikbaarheid en een offerte op maat.

jazzprofessionals met oog voor sfeer en gasten

De musici zijn altijd minimaal een uur voor aanvang aanwezig om de spullen klaar te zetten. Zo bent u verzekerd dat er een mooie opstelling staat voordat uw gasten aanwezig zijn. De musici spelen strak in het pak en hebben altijd oog voor uw publiek. Een paar van onze meeste geboekte jazzbands zijn; Sunny Jazztrio, Hans Kwakkernaat Trio, PIEN en het Gipsy Swing Trio.

jazzband ook geschikt voor achtergrondmuziek

Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven waar de muziek een prettige sfeer verzorgt. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Wij verzorgen graag de ideale jazzband voor uw gelegenheid.

diverse gelegenheden jazzband boeken

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties, zakelijke evenementen en trouwfeesten. Van muziek tijdens een ceremonie tot achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner., u bent aan het juiste adres! Bekende locaties waar we eerder muziek hebben verzorgt zijn onder andere: Huize Francekdael, Buitenplaats Vaeshartelt, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Hortus Botanicus, Kasteel Oudaen. We zijn ook goed bekend met veel locaties in de steden: Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Maastricht, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Maastricht, en Zwolle.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazz bands!