jazzduo

de leukste jazzduo's boekt u hier!
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

jazzduo boeken

de leukste jazz duo's

U bent van plan een jazzduo te boeken? Een duo is zeer geschikt als muzikale omlijsting voor een receptie of bruiloft. Een jazzduo is klein, flexibel, mobiel en voordelig wat betreft prijs. Een jazz duo kan een volwaardig bandgeluid neerzetten. Bijvoorbeeld in bezetting met contrabas en gitaar! Zie onze duo’s met video’s en prijsindicaties.

een jazzduo boeken voor sfeer en achtergrondmuziek

De groepen bestaan uit professionele musici met veel ervaring. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar we spelen. Uw gasten kunnen ongestoord met elkaar praten waar de muzikanten zorgen voor goede sfeer en achtergrondmuziek.

mobiel, vocaal of instrumentaal

We hebben zowel instrumentale duo’s als met zang. Onderstaand een uitgebreid overzicht met informatie, video en fotomateriaal. De meeste duo’s kunnen ook mobiel, op verschillende plekken spelen.

jazzband ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband bent u aan het juiste adres.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen. 
De musici zijn jazz professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazz duote boeken voor een bijzondere dag.