Joost Zoeteman

jazzduo

de leukste jazzduo's voor uw gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazz duo's

U bent van plan een jazzduo te boeken? Een duo is zeer geschikt als muzikale omlijsting voor een receptie of bruiloft. Een jazzduo is klein, flexibel, mobiel en voordelig wat betreft prijs. Een jazz duo kan een volwaardig bandgeluid neerzetten. Bijvoorbeeld in bezetting met contrabas en gitaar! Zie onze duo’s met video’s en prijsindicaties.

een jazzduo boeken voor sfeer en achtergrondmuziek

De groepen bestaan uit professionele musici met veel ervaring. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar we spelen. Uw gasten kunnen ongestoord met elkaar praten waar de muzikanten zorgen voor goede sfeer en achtergrondmuziek.

mobiel, vocaal of instrumentaal

We hebben zowel instrumentale duo’s als met zang. Onderstaand een uitgebreid overzicht met informatie, video en fotomateriaal. De meeste duo’s kunnen ook mobiel, op verschillende plekken spelen.

jazzband ook geschikt voor achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het boeken van een jazzband bent u aan het juiste adres.

diverse gelegenheden jazzduo

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allround, jazz, zigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands