Joost Zoeteman

jazztrio Amersfoort

de leukste jazztrio's voor uw gelegenheid
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

jazztrio voor uw bruiloft

U wilt graag een jazztrio boeken voor uw bruiloft of receptie in Amersfoort? Artiestenbureau Joost Zoeteman is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting voor al uw gelegenheden. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend. Bekijk de jazztrio pagina’s met reviews, video’s en prijsindicaties, en neem vrijblijvend contact op voor uw vragen en de beschikbaarheid.

jazztrio Amersfoort boeken voor uw bruiloft of evenement

Voordat u het juiste jazztrio gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Wilt u dat de band mobiel is, of juist op een prominente plek, allemaal factoren om te overwegen. Uiteraard denken we graag met u mee. Op de bandpagina’s staat uitgebreide informatie, een prijsindicatie en een video. Zo heeft u meteen een goed beeld van welke sfeer u kunt verwachten. Bij alle jazztrio’s stellen de musici zich flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.

reactie klant optreden Sunny jazztrio Amersfoort

We zijn achteraf heel blij met onze keuze. Jullie hebben fantastische muziek gemaakt. Ook al was de muziek bedoeld als achtergrond, onze gasten maakten veel complimenten over uw manier van spelen. Joelle de Boer

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor bruiloften, recepties, feesten en zakelijke events. Bekende locaties in Amersfoort waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Rijtuigenloods, Centraal Ketelhuis, Marienburg, en Hoeve Sparrendam. Onze musici zijn jazz professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw gelegenheid in Amersfoort.

Tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands!