Joost Zoeteman

jazztrio België

de leukste jazztrio's voor uw gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazztrio's!

U wilt graag een jazztrio boeken voor uw bruiloft of receptie in België ? Artiestenbureau Joost Zoeteman is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting voor al uw gelegenheden. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend. Wij verzorgen jazztrio’s in door heel Nederland en België.

jazztrio België boeken voor uw bruiloft of evenement

Voordat u het juiste jazztrio gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Wilt u dat de band mobiel is, of juist op een prominente plek, allemaal factoren om te overwegen. Uiteraard denken we graag met u mee. Op de bandpagina’s staat uitgebreide informatie, een prijsindicatie en een video. Zo heeft u meteen een goed beeld van welke sfeer u kunt verwachten. Bij alle trio’s stellen de musici zich flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.

review Monte Carlo Trio

Joost en zijn band hebben op een zeer professionele wijze ons klantevenement op een mooie, en zeer muzikale wijze ondersteund. Het kwartet wist op een feilloze manier de sfeer te treffen en hierop in te spelen. Kortom, een erg goede aanrader ! Fa. Somtp Belgium-Liebherr

diverse gelegenheden jazztrio België

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt de leukste jazztrio’s voor al uw gelegenheden. De afgelopen jaren werken we gemiddeld even vaak in België als in Nederland (en met plezier!). Eerder verzorgden wij al muziek voor onder andere: Matexpo, Kring Groot Antwerpen, Casino Oostende, Concert Nobles Brussel, Centrale Gent, Maison de la Culture Namen. Ons werkgebied beslaat alle gewesten: Brussels gewest, Vlaams gewest en Waals gewest. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te vinden voor uw gelegenheid.

Tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazztrio’s in België