Joost Zoeteman

jazztrio Breda

de leukste jazz voor uw gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazztrio's!

U wilt graag een jazztrio boeken voor uw bruiloft of receptie in Breda? Artiestenbureau Joost Zoeteman is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting voor al uw gelegenheden. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend. Wij verzorgen jazztrio’s in door heel Nederland en België.

jazztrio Breda boeken voor uw bruiloft of evenement

Voordat u het juiste jazztrio gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Wilt u dat de band mobiel is, of juist op een prominente plek, allemaal factoren om te overwegen. Uiteraard denken we graag met u mee. Op de bandpagina’s staat uitgebreide informatie, een prijsindicatie en een video. Zo heeft u meteen een goed beeld van welke sfeer u kunt verwachten. Bij alle jazztrio’s stellen de musici zich flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.

review jazztrio Monte Carlo Fazanterie Breda

Beste Joost. Nogmaals dank voor je snelle reacties steeds. De muziek was precies wat we wilden. De mensen konden goed met elkaar praten, maar er was ook gelegenheid om wat te dansen. Prima dus!

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Breda waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: theater de Avenue, Hotel Nassau en Landgoed Wolfslaar. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw gelegenheid in Breda.

Tip: kijk ook op 123jazztrio voor meer jazzbands met reviews, video’s en info.