Joost Zoeteman

jazztrio bruiloft België

de leukste jazz voor jullie huwelijksdag!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazztrio's voor uw bruiloft

Bent u van plan een jazztrio te boeken voor uw bruiloft in België? Wij hebben de leukste jazztrio’s voor u op een rij gezet. De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als versterkt spelen. Ons bureau heeft meer dan tien jaar ervaring in het verzorgen van jazztrio’s op bruiloften door heel Nederland en België. Op de bandpagina’s staat per groep uitgebreide informatie, recensies, video’s en prijsindicaties.

met zang of instrumentaal jazztrio bruiloft België

U kunt kiezen voor een instrumentaal jazztrio (zonder zang). Dit werkt altijd goed voor het verzorgen van muzikale omlijsting. U kunt ook kiezen voor een van de trio’s met zangeres. Dit geeft uw bruiloft ook een bijzondere ambiance, op de voorgrond of achtergrond. Speciale verzoeken voor bijvoorbeeld een ceremonie zijn in overleg mogelijk.

ook geschikt als achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor een jazztrio op uw bruiloft in België bent u aan het juiste adres.

locaties jazztrio bruiloft België

Eerder verzorgden wij al muziek voor onder andere: Kring Groot Antwerpen, Matexpop Kortrijk, Casino Oostende, Concert Nobles Brussel, Centrale Gent, Maison de la Culture Namen en vele particuliere gelegenheden door heel België. Ons werkgebied beslaat alle gewesten: Brussels gewest, Vlaams gewest en Waals gewest. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen, beschikbaarheid, en een prijsopgave op maat.
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw bruiloft in België!

Tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in België