Joost Zoeteman

jazztrio bruiloft Den Haag

de leukste jazz voor jullie trouwdag!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazztrio's voor uw bruiloft

Bent u van plan een jazztrio te boeken voor uw bruiloft in Den Haag? Wij hebben de leukste jazztrio’s voor u op een rij gezet. De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als versterkt spelen. Ons bureau heeft meer dan tien jaar ervaring in het verzorgen van jazz op bruiloften. Op de bandpagina’s staat per groep uitgebreide informatie, recensies, video’s en prijsindicaties.

met zang of instrumentaal jazztrio bruiloft Den Haag

U kunt kiezen voor een instrumentaal jazztrio (zonder zang). Dit werkt altijd goed voor het verzorgen van muzikale omlijsting. U kunt ook kiezen voor een van de trio’s met zangeres. Dit geeft uw bruiloft ook een bijzondere ambiance, op de voorgrond of achtergrond. Speciale verzoeken voor bijvoorbeeld een ceremonie zijn in overleg mogelijk.

review jazztrio Sue Moreno

En als topping staat er dan ook een vintage model achter de microfoon die een stem heeft als helder als schaapjeswolken met een zachte zwoele breeze erdoor. Sue (betreft jazztrio Sue Moreno), niet alleen zangeres maar ook model, zet met wat kleine dansstapjes en blikken een uitdagende Jazzperformance neer. Heerlijk om te luisteren en zien dit trio. (Bel Air Hotel Den Haag)

trouwlocaties jazztrio bruiloft Den haag

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Plekken in de regio Den Haag waar we eerder muziek hebben verzorgt zijn onder andere; het Mauritshuis, het Spaansche Hof, Hilton The Hague, Hotel des Indes, Paviljoen de Witte en Madurodam.
De musici zijn jazz professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw bruiloft in Den haag!

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazztrio’s in Den Haag