Joost Zoeteman

jazztrio bruiloft Maastricht

de leukste jazz voor uw gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazztrio's voor uw bruiloft

Bent u van plan een jazztrio te boeken voor uw bruiloft in Maastricht? Wij hebben de leukste jazztrio’s voor u op een rij gezet. De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als versterkt spelen. Ons bureau heeft meer dan tien jaar ervaring in het verzorgen van jazz op bruiloften. Op de bandpagina’s staat per groep uitgebreide informatie, recensies, video’s en prijsindicaties.

met zang of instrumentaal jazztrio bruiloft Maastricht

U kunt kiezen voor een instrumentaal jazztrio (zonder zang). Dit werkt altijd goed voor het verzorgen van muzikale omlijsting. U kunt ook kiezen voor een van de jazztrio’s met zangeres. Dit geeft uw bruiloft ook een bijzondere ambiance, op de voorgrond of achtergrond. Speciale verzoeken voor bijvoorbeeld een ceremonie zijn in overleg mogelijk.

review klant JZ Duo

Wat een topmuzikanten (betreft JZ Duo)! Hartelijk bedankt voor het opluisteren van onze huwelijksceremonie, de intieme en relaxte sfeer die we wilden wisten jullie precies te pakken. Ook erg fijn dat het verzoeknummer geen probleem was, sowieso was het contact erg aangenaam. Kan jullie iedereen aanraden ! Mayen Lagos

locaties bruiloft jazztrio Maastricht

Artiestenbureau Joost Zoeteman muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Maastricht en omstreken waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Kasteel de Hoogenweerth, Commanderie, Holland Casino Valkenburg, Museum aan het Vrijthof, en de Haselderhof.
Onze musici zijn jazz professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw bruiloft in Maastricht.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Maastricht