Joost Zoeteman

jazztrio bruiloft Nijmegen

de leukste jazz voor uw gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazztrio's voor uw bruiloft

Bent u van plan een jazztrio te boeken voor uw bruiloft in Nijmegen? Wij hebben de leukste jazztrio’s voor u op een rij gezet. De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als versterkt spelen. Ons bureau heeft meer dan tien jaar ervaring in het verzorgen van jazz op bruiloften. Op de bandpagina’s staat per groep uitgebreide informatie, reviews, video’s en prijsindicaties.

review klant Vera’s trio

We hebben van jullie muziek genoten (betreft Vera’s jazztrio)! Ook kregen we van gasten positieve reacties op de muziek, zoals: dat het niet verveelde, dat ze lekker gedanst hebben, dat Vera een prettige stem had om te horen enz. Als mensen ons nog een keer een tip voor een goed jazz-bandje vragen zullen we jullie zeker aanraden. N. Scharrenburg

met zang of instrumentaal jazztrio bruiloft Nijmegen

U kunt kiezen voor een instrumentaal jazztrio (zonder zang). Dit werkt altijd goed voor het verzorgen van muzikale omlijsting. U kunt ook kiezen voor een van de trio’s met zangeres. Dit geeft uw bruiloft ook een bijzondere ambiance, op de voorgrond of achtergrond. Speciale verzoeken voor bijvoorbeeld uw huwelijksceremonie in Nijmegen zijn uiteraard bespreekbaar, en in de meeste gevallen mogelijk!

locaties jazztrio bruiloft Nijmegen

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in de regio Nijmegen waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Slot Doddendael, fort Lent, landgoed Brakkesteyn en hotel/restaurant Erica.
De musici zijn jazz professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor een uw bruiloft in Nijmegen!

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Nijmegen