Joost Zoeteman

jazztrio bruiloft Rotterdam

de leukste jazz voor uw gelegenheid in Rotterdam!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazztrio's voor uw bruiloft

Bent u van plan een jazztrio te boeken voor uw bruiloft in Rotterdam? Wij hebben de leukste jazztrio’s voor u op een rij gezet. De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als versterkt spelen. Ons bureau heeft meer dan tien jaar ervaring in het verzorgen van jazz op bruiloften. Op de bandpagina’s staat per groep uitgebreide informatie, recensies, video’s en prijsindicaties.

met zang of instrumentaal jazztrio bruiloft Rotterdam

U kunt kiezen voor een instrumentaal jazztrio (zonder zang). Dit werkt altijd goed voor het verzorgen van muzikale omlijsting. U kunt ook kiezen voor een van de trio’s met zangeres. Dit geeft uw bruiloft ook een bijzondere ambiance, op de voorgrond of achtergrond. Speciale verzoeken voor bijvoorbeeld een ceremonie zijn in overleg mogelijk.

review Vera’s Trio

Het was een doorslaand succes (betreft Vera’s jazztrio)! Echt precies goed en heel aardige mensen! Ook onze gasten waren erg enthousiast en vroegen naar naam en adres. Hetzelfde geldt voor de cateraar 🙂 E. Tuinen

jazztrio bruiloft Rotterdam: jazzprofessionals

Onze musici zijn jazz professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazztrio’s voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Rotterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere SS Rotterdam, Zalmhuis, Parquit en Parkzicht. Naast jazz hebben we ook andere stijlen in huis waaronder; klezmerdj (allround, mobielvinyl en een jazz dj), en allround coverbands. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw huwelijksdag in Rotterdam!

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Rotterdam