Joost Zoeteman

jazztrio bruiloft Utrecht

de leukste jazz voor jullie huwelijksdag!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazztrio's voor uw bruiloft

Bent u van plan een jazztrio te boeken voor uw bruiloft in Utrecht? Wij hebben de leukste jazztrio’s voor u op een rij gezet. De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als versterkt spelen. Ons bureau heeft meer dan tien jaar ervaring in het verzorgen van jazz op bruiloften. Op de bandpagina’s staat per groep uitgebreide informatie, recensies, video’s en prijsindicaties.

met zang of instrumentaal jazztrio bruiloft Utrecht

U kunt kiezen voor een instrumentaal jazztrio (zonder zang). Dit werkt altijd goed voor het verzorgen van muzikale omlijsting. U kunt ook kiezen voor een van de trio’s met zangeres. Dit geeft uw bruiloft ook een bijzondere ambiance, op de voorgrond of achtergrond. Speciale verzoeken voor bijvoorbeeld een ceremonie zijn in overleg mogelijk.

ook geschikt als achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het huren van een jazztrio bent u aan het juiste adres.

locaties jazztrio bruiloft Utrecht

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt jazzbands, bandjes en dj’s voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Utrecht en omstreken waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere, Kasteel Oudaen, Rechtbank, Moestuin, Houtzagerij Molen de Ster, Hoeve Sparrendam, Grand Hotel Karel V, Oude Tolhuys.
We hebben naast jazz ook zigeunerjazz, dj’sklezmer, duo’s, en allroundbands in huis! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw bruiloft in Utrecht!

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazz bands in Utrecht!