jazztrio bruiloft

de leukste jazz voor jullie huwelijksdag!
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

de leukste jazztrio's voor uw bruiloft

Bent u van plan een jazztrio te boeken voor uw bruiloft? Wij hebben de leukste jazztrio’s voor u op een rij gezet. De groepen bestaan uit professionele musici en kunnen zowel akoestisch als versterkt spelen. Ons bureau heeft meer dan tien jaar ervaring in het verzorgen van jazz op bruiloften. Op de bandpagina’s staat per groep uitgebreide informatie, recensies, video’s en prijsindicaties. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen!

review jazztrio Sunny bruiloft

Als jazz liefhebbers kon een jazz trio niet ontbreken op, wat later mede dankzij Joost en de zijnen de mooiste dag van ons leven bleek. Het verzoek om een New-York thema te gebruiken rondom de aankomst van de bruid werd zonder moeite ingewilligd (met verve) en de rest van de middag werd ingevuld zoals niemand anders dat zou kunnen. Zowel wij als bruidspaar maar zeker ook onze gasten hebben ten volste genoten van de heerlijke noten die het bruidsfeest ondersteunden het en daarmee naar een hoger niveau tilde. Iedereen was dan ook teleurgesteld toen ze vertrokken, wat ons betreft alleen maar een goed teken! Als we ooit nog onze trouwdag willen herbeleven, weten we ze zeker weer te vinden… Sanul Wilmer

met zang of instrumentaal jazztrio bruiloft

U kunt kiezen voor een instrumentaal trio (zonder zang). Dit werkt altijd goed voor het verzorgen van muzikale omlijsting. U kunt ook kiezen voor een van de trio’s met zangeres. Dit geeft uw bruiloft ook een bijzondere ambiance, op de voorgrond of achtergrond. Speciale verzoeken voor bijvoorbeeld een ceremonie zijn in overleg mogelijk.

ook geschikt als achtergrondmuziek

Vaak merken wij dat onze klanten bezorgd zijn of ze nog wel kunnen praten tijdens de muziek. Bij ons staat de muziek in dienst van de gelegenheid waar wij optreden. Hiermee houden wij uiteraard rekening met ons geluidsniveau en de bezetting. Op de voorgrond spelen doen we graag, maar op de achtergrond spelen wij met evenveel plezier. Voor het huren van een jazztrio voor uw bruiloft bent u aan het juiste adres.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Bekende trouwlocaties waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Landgoed Warnsborn, Planken Wambuis, Hortus Botanicus, SS Rotterdam, Parquit, Buitenplaats Vaeshartelt, Rechtbank, Mauritshuis, Grachtenhuis. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te vinden voor uw bruiloft!

Tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazztrio’s!