Joost Zoeteman

jazztrio Eindhoven

de leukste jazz voor uw gelegenheid
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazztrio's!

U wilt graag een jazztrio boeken voor uw bruiloft of receptie in Eindhoven? Artiestenbureau Joost Zoeteman is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting voor al uw gelegenheden. Voor een jazztrio in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend. Wij verzorgen jazztrio’s in door heel Nederland en België.

reactie klant optreden trio Pien

Het is een zeer geslaagde avond geworden, mede dankzij Pien en de goede band. Ik heb Pien zelf al de complimenten overgebracht, ook namens alle aanwezigen. (optreden Evoluon Eindhoven)

jazztrio Eindhoven boeken voor uw bruiloft of evenement

Voordat u het juiste jazztrio gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Wilt u dat de band mobiel is, of juist op een prominente plek, allemaal factoren om te overwegen. Uiteraard denken we graag met u mee. Op de bandpagina’s staat uitgebreide informatie, een prijsindicatie en een video. Zo heeft u meteen een goed beeld van welke sfeer u kunt verwachten. Bij alle trio’s stellen de musici zich flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.

diverse gelegenheden jazztrio Eindhoven

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Eindhoven en omstreken waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Evoluon, Muziekcentrum Frits Philips, Meneer Frits, Kasteel Heeze. Welkin & Meraki.  Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw gelegenheid in Eindhoven.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazztrio’s in Eindhoven