Joost Zoeteman

jazztrio Maastricht

de leukste jazz voor uw gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

jazztrio's

U wilt graag een jazztrio boeken voor uw bruiloft of receptie in Maastricht? Artiestenbureau Joost Zoeteman is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting voor al uw gelegenheden. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend. Wij verzorgen jazztrio’s in door heel Nederland en België.

jazztrio Maastricht boeken voor uw bruiloft of evenement

Voordat u het juiste jazztrio gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Wilt u dat de band mobiel is, of juist op een prominente plek, allemaal factoren om te overwegen. Uiteraard denken we graag met u mee. Op de bandpagina’s staat uitgebreide informatie, een prijsindicatie en een video. Zo heeft u meteen een goed beeld van welke sfeer u kunt verwachten. Bij alle trio’s stellen de musici zich flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.

review JZ Trio

We willen jullie (betreft het JZ Trio) nogmaals van harte bedanken voor jullie geweldige muzikale bijdrage aan onze bruiloft. Ontzettend veel positieve reacties op jullie. Een van de beste keuzes die we hebben gemaakt mbt onze bruiloft! Hopelijk hebben jullie zelf ook genoten van de dag en van de respons van de gasten. Susanne en Edward Bruring (betreft bruiloft Maastricht)

diverse gelegenheden jazztrio Maastricht

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we jazztrio’s voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Maastricht en omstreken waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Château Neercanne, La Bonbonnière, Kasteel de Hoogenweerth Museum aan het Vrijthof, en Château St. Gerlach. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw gelegenheid in Maastricht.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands in Maastricht