Joost Zoeteman

jazztrio Rotterdam

de leukste jazz voor uw gelegenheid
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazztrio's!

U wilt graag een jazztrio boeken voor uw bruiloft of receptie in Rotterdam? Artiestenbureau Joost Zoeteman is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting voor al uw gelegenheden. Voor een jazztrio in Rotterdam bent u bij ons aan het juiste adres. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend. Wij verzorgen jazztrio’s in door heel Nederland en België.

jazztrio Rotterdam boeken voor uw bruiloft of evenement

Voordat u het juiste jazztrio gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Wilt u dat de band mobiel is, of juist op een prominente plek, allemaal factoren om te overwegen. Uiteraard denken we graag met u mee. Op de bandpagina’s staat uitgebreide informatie, een prijsindicatie en een video. Zo heeft u meteen een goed beeld van welke sfeer u kunt verwachten. Bij alle trio’s stellen de musici zich flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.

review klant Vera’s Trio

Jullie (Vera’s jazztrio) waren in één woord geweldig. We zijn jullie ontzettend dankbaar voor jullie bijdrage aan onze bruiloft. Daarnaast vonden we het ook in de voorbereiding erg fijn om met jullie samen te werken. Jullie hebben je ingezet om naadloos aan te sluiten bij onze wensen. Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Voor een toekomstige gelegenheid zullen we jullie zeker weer benaderen. Groet, Patricio en Sara (Wereldmuseum Rotterdam bruiloft)

diverse gelegenheden jazztrio Rotterdam

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we eerder muziek verzorgden in Rotterdam zijn onder andere: Parquit, Parkzicht, SS Rotterdam, Zalmhuis, Winkelcentrum, Hilton Rotterdam, Winkelcentrum Zuidplein en Ahoy.
Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw gelegenheid in Rotterdam.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazztrio;s in Rotterdam