Joost Zoeteman

jazztrio Utrecht

de leukste jazz voor uw gelegenheid
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste jazztrio's!

U wilt graag een jazztrio boeken voor uw bruiloft of receptie in Utrecht? Artiestenbureau Joost Zoeteman is specialist in het verzorgen van sfeervolle muzikale omlijsting voor al uw gelegenheden. De muziek is niet te hard zodat uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven. De uitstraling is stijlvol en de muziek feestelijk en swingend. Wij verzorgen jazztrio’s in door heel Nederland en België.

jazztrio Utrecht boeken voor uw bruiloft of evenement

Voordat u het juiste jazztrio gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Wilt u dat de band mobiel is, of juist op een prominente plek, allemaal factoren om te overwegen. Uiteraard denken we graag met u mee. Op de bandpagina’s staat uitgebreide informatie, een prijsindicatie en een video. Zo heeft u meteen een goed beeld van welke sfeer u kunt verwachten. Bij alle trio’s stellen de musici zich flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.

recensie jazztrio Sunny “Moestuin” Utrecht

Joost en zijn collega’s hebben een heerlijk optreden verzorgd: onze gasten en wij hebben ERG van ze genoten. Het was TOP! Met vriendelijke groet, Aart Veerman

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt jazzbands, bandjes en dj’s voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties in Utrecht en omstreken waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere, Kasteel Oudaen, Rechtbank, Moestuin, Houtzagerij Molen de Ster, Hoeve Sparrendam, Grand Hotel Karel V, Oude Tolhuys.
We hebben naast jazz ook zigeunerjazz, dj’sklezmer, duo’s, en allroundbands in huis! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om het ideale jazztrio te boeken voor uw gelegenheid in Utrecht!

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor meer jazz bands in Utrecht!