Joost Zoeteman

kesrtborrel organiseren

de leukste muziek voor uw kerstborrel!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste muziek voor uw kerst event!

Bent u een kerstborrel aan het organiseren en op zoek naar de perfecte muzikale omlijsting? Bij ons kunt u live muziek boeken waarbij uw gasten met elkaar in gesprek kunnen blijven.  Muziek is de perfecte sfeermaker voor een geslaagde kerstborrel. Bekijk onze bands in verschillende stijlen, van heerlijke jazz tot klezmer en zigeunermuziek. Uiteraard hebben de bands (indien gewenst) ook kerstmuziek in hun repertoire. Bekijk de bandpagina’s met uitgebreide informatie, reviews, video’s en prijzen. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

kerstborrel organiseren muziek

Wij nemen uw graag werk uit handen en zorgen dat alles goed is afgestemd. Zo zijn onze musici zijn altijd ruim voor aanvang aanwezig zodat alles klaar staat wanneer uw gasten arriveren. De musici stellen zich dienstbaar en flexibel op naar gasten en sfeer. We werken alleen met de beste muziekprofessionals zodat u altijd kunt rekenen op goede en gepaste muziek. Wij organiseren graag de beste muzikale omlijsting voor uw kerstborrel.

mobiel en akoestisch

Veel van onze bands  kunnen ook akoestisch (zonder versterking) en mobiel spelen. De muziek kan dus op meerdere plekken spelen. Zo kunt u bijvoorbeeld uw gasten een muzikaal welkom geven bij de entree, waarna de band verder speelt tijdens de borrel of het diner. Neemt u  vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor uw kerstborrel te bespreken.

muziek boeken kerstborrel

Voordat u de juiste band gaat boeken kijken we samen met u naar de gewenste sfeer, het aantal mensen, de ruimte binnen of buiten, uw voorkeur voor instrumentaal of met zang. Wilt u dat de band mobiel is, of juist op een prominente plek, allemaal factoren om te overwegen. Uiteraard denken we graag met u mee. Op de bandpagina’s staat uitgebreide informatie, een prijsindicatie en een video. Zo heeft u meteen een goed beeld van welke sfeer u kunt verwachten. Bij alle bands stellen de musici zich flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Specifieke wensen zijn altijd bespreekbaar.

ervaring organiseren kerstborrel

Artiestenbureau Joost Zoeteman heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van live muziek voor allerlei gelegenheden. De decembermaanden zijn in de regel drukke maanden. Bekende locaties waar we muziek voor kerstevents hebben georganiseerd zijn onder andere: Bad Boekelo, Rhederoord, ziekenhuis Drachten, Hotel de Landmarke. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen. Wij helpen u graag met het organiseren van de juiste muziek voor uw kerstborrel.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor de leukste jazztrio’s voor kerstevents!