klezmer band Amsterdam

klezmer band huren Amsterdam
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

klezmer voor uw feest of event!

Een klezmer band huren in Amsterdam? De muziek geeft een feestelijk karakter aan uw feest, bruiloft of receptie. Bekijk de bandpagina’s met uitgebreide informatie, reviews en video’s. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, vragen en prijs op maat.

klezmer band Amsterdam huren: mobiel en on versterkt

De meeste groepen kunnen tijdens een optreden van plek wisselen (per set), of al spelend zich verplaatsen. De musici spelen in dat geval akoestisch, in andere woorden: zonder versterking. Indien nodig kunnen de groepen uiteraard ook met lichte versterking spelen. Ook dit gebeurt in overleg met de klant. Neemt u voor alle mogelijkheden vrijblijvend contact op.

review optreden Trio Cacoca bruiloft Amsterdam (Hortus Botanicus)

“Wauw.. wat hebben we intens genoten van de prachtige muziek tijdens onze bruiloft. We hadden werkelijk niet durven dromen dat het allemaal zó mooi zou worden! van de brides waltz aan het begin tot het magische ‘firn di mekhutonim aheym’ dat zo veel mensen in de zaal raakte en de vrolijke muziek tijdens de borrel.. Een grote hulde aan Trio Cacoca! Jullie hebben echt een grote bijdrage geleverd aan dit hoogtepunt van ons leven en daar zijn we jullie intens dankbaar voor!” Daniël & Jule

diverse gelegenheden klezmer band Amsterdam

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor bruiloftenrecepties, feesten en zakelijke events. We hebben meerdere muziekstijlen in huis: jazztrio’s & jazzbandsklezmer, zigeunermuziek, coverbands, jazz met zang, akoestische bandjes, dj’s en acts. Bekende locaties in Amsterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Grachtenhuis, Amstel Hotel, Dining 27, Tolhuistuin, Koninklijke Industriële Groote Club, Hortus Botanicus, Huize Franckendael, Holland Casino, Artis, Blijburg en Hilton.
Onze musici spelen met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale klezmerband te vinden voor uw gelegenheid in Amsterdam.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Amsterdam