Joost Zoeteman

klezmer trio

voor uw bruiloft, receptie of evenement
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste klezmertrio's!

Op zoek naar een klezmer trio? Wij hebben de leukste klezmer trio’s in huis! Opzwepend, virtuoos, melancholisch, feestelijk… klezmer is veelzijdig en een perfecte sfeermaker als muzikale omlijsting van bijvoorbeeld een bruiloft, feest of receptie. Bekijk de pagina’s van onder andere klezmer trio Cacoca en trio Mazzel, twee toppers die aan elke gelegenheid bijdragen aan een goed sfeer. Neemt u vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

klezmer trio mobiel en on versterkt

De meeste groepen kunnen tijdens een optreden van plek wisselen (per set), of al spelend zich verplaatsen. De musici spelen in dat geval akoestisch, in andere woorden: zonder versterking. Praktisch voor gelegenheden die zich in de buitenlucht afspelen, of bijvoorbeeld een locatie met meerdere ruimtes. Indien nodig kunnen de groepen uiteraard ook met lichte versterking spelen.

reactie klant klezmer trio Cacoca

Het is allemaal voortreffelijk verlopen. De muziek trok goede aandacht en werd goed gewaardeerd. Fijn om te lezen dat de musici ook zo genoten hebben. We hadden zo’n geluk met het weer. De festivalopzet die we voor ogen hadden is geweldig geslaagd. Huub & Marleen

over klezmer

Klezmer is de benaming voor Joodse bruiloftsmuziek. Deze Oost-Europese muziek is heel divers en is feestelijk en melancholisch. Onze bands maken naast klezmer ook vaak uitstapjes naar andere muzikale stijlen zoals zigeunermuziek en melodieën uit verschillende landen. Dit om uiteindelijk weer terug te keren bij de klezmer. Mazzeltov!

klezmer trio professionals

Onze klezmer trio’s bestaan uit muziek professionals met veel ervaring en specialist op het gebied van deze stijl muziek. U kunt rekenen opt een flexibele instelling die altijd de sfeer van het feest en de wens van de klant voorop stellen.

over ons

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben verschillende stijlen zoals; allroundjazzzigeunermuziekklezmer, coverbands, kleine mobiele bandjes en klassieke muziek. Bekijk al onze bands met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor meer jazzbands