Joost Zoeteman

klezmerband Eindhoven

klezmerband voor uw bruiloft, receptie of evenement
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

klezmerband Eindhoven

Wanneer u op zoek bent naar een klezmerband in de regio Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres! Deze muziek is uitstekend geschikt voor een feestelijke borrel, bruiloft, diner of feest. Onze bands brengen  klezmer muziek, Oost-Europese melodieën, Balkanritmes,  zigeunermuziek,  sfeermuziek, en melancholische melodieën.  Van achtergrond tot dansbare klezmer muziek, alles is mogelijk! De musici stellen zich flexibel en dienstbaar op naar sfeer en gasten. Onderstaand uitgebreide informatie per klezmerband. Neemt u vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, vragen en een offerte op maat.

klezmerband Eindhoven mobiel en onversterkt

De meeste groepen kunnen tijdens een optreden van plek wisselen (per set), of al spelend zich verplaatsen. De musici spelen in dat geval akoestisch, in andere woorden: zonder versterking. Indien nodig kunnen de groepen uiteraard ook met lichte versterking spelen. Ook dit gebeurt in overleg met de klant.

reactie klant optreden Evoluon

Het is prima verlopen. Ze waren ruim op tijd aanwezig en hebben uiteindelijk ook wat langer doorgespeeld. Mooie muziek en leuke mensen (trio Mazzel), Mvg Pieter Broekhuis 

diverse gelegenheden klezmerband Eindhoven

Een zakelijke borrel, een bruiloft of een jazztrio voor de muzikale omlijsting van een diner of receptie..  artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt de leukste jazz bands. We werken vaak met veel plezier in de regio Eindhoven. We verzorgen ook andere stijlen muziek van coverband tot dj, of een klezmerband. Plekken waar we al eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Evoluon, Muziekcentrum Frits Philips, Meneer Frits, Kasteel Heeze en Welkin & Meraki. Vragen? Laat het ons weten! We helpen u graag de juiste jazz band te vinden voor uw gelegenheid in Eindhoven.

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor jazzband in Eindhoven