Joost Zoeteman

klezmerband Nijmegen

klezmerband voor uw bruiloft, receptie of event!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

klezmerband Nijmegen

Op zoek naar een klezmerband voor uw feest of bruiloft in Nijmegen? Onze bands pelen klezmer en andere bekende Oost-Europese melodieën. Balkanritmes, swingende zigeunermuziek, bescheiden sfeermuziek, melancholische melodieën. De muziek geeft een feestelijk karakter aan uw feest, bruiloft of receptie. De muzikanten voelen precies aan of ze op de achtergrond spelen of juist meer op de voorgrond kunnen treden. Bekijk de bandpagina’s met video’s, en neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid, vragen en prijs op maat.

klezmerband Nijmegen mobiel en on versterkt

De meeste groepen kunnen tijdens een optreden van plek wisselen (per set), of al spelend zich verplaatsen. De musici spelen in dat geval akoestisch, in andere woorden: zonder versterking. Indien nodig kunnen de groepen uiteraard ook met lichte versterking spelen. Ook dit gebeurt in overleg met de klant.

reactie klant klezmerband Mazzel Nijmegen

Jazeker, alles is boven verwachting goed verlopen. Trio Mazzel speelde prachtige muziek en het geluidsniveau was precies goed. We hebben ook veel positieve reacties van onze gasten gehad en zullen zeker weer aan jullie denken bij een volgend feest, Hartelijke dank, famile de Geus

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben diverse stijlen in huis: klezmer, gypsy, jazz allround coverbands, mobiele bandjes, en ook Dj’s. Bekende locaties in Nijmegen waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Holland Casino Nijmegen, Hortus, De Waagh, Villa Klein Heumen, Sfeerhuys bij de Looimolen, Fort Lent, De Vereeniging. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale klezmerband of artiest te boeken voor uw gelegenheid in Nijmegen!

tip: kijk ook op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Nijmegen