klezmerband

klezmer voor uw bruiloft, receptie of evenement!
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

klezmerband

Een klezmerband voor uw feest, bruiloft, diner of receptie? Deze muziek is uitstekend geschikt als ideale sfeermaker! Een kleine klezmerband kan heel goed feestelijke achtergrondmuziek verzorgen. Klezmer trio Cacoca en trio Mazzel verzorgen vaak muziek tijdens een bruiloft, receptie, borrel of feest. Ze spelen akoestisch en kunnen eventueel snel van plek wisselen. Ook ideaal voor buitenevenementen! Bekijk bovenstaand al onze klezmer bands.

klezmerband en meer

Klezmer is de benaming voor Joodse bruiloftsmuziek. Deze Oost-Europese muziek is heel divers en is feestelijk en melancholisch. Onze bands maken naast klezmer ook vaak uitstapjes naar andere muzikale stijlen zoals zigeunermuziek en melodieën uit verschillende landen. Dit om uiteindelijk weer terug te keren bij de klezmer. Mazzeltov!

review optreden Trio Cacoca (bruiloft Hortus Botanicus)

“Wauw.. wat hebben we intens genoten van de prachtige muziek tijdens onze bruiloft. We hadden werkelijk niet durven dromen dat het allemaal zó mooi zou worden! van de brides waltz aan het begin tot het magische ‘firn di mekhutonim aheym’ dat zo veel mensen in de zaal raakte en de vrolijke muziek tijdens de borrel.. Een grote hulde aan Trio Cacoca! Jullie hebben echt een grote bijdrage geleverd aan dit hoogtepunt van ons leven en daar zijn we jullie intens dankbaar voor!” Daniël & Jule

klezmerband akoestisch en mobiel

Zoals gezegd kunnen onze klezmer bands zowel akoestisch als licht versterkt spelen. Ideaal voor buitenevenementen of wanneer u een van onze klezmerbands op verschillende plekken wilt inzetten. Zo kunt uw gasten muzikaal ontvangen bij de entree, en de band verder laten spelen bij uw borrel of feest. Overleg altijd van tevoren de speelsituatie zodat wij kunnen inschatten of akoestisch spelen de beste keuze is.

klezmer professionals!

Al onze musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.