live band Amersfoort

de leukste band live voor uw bruiloft of feest
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

band boeken

U zoekt een live band voor uw bruiloft, feest of evenement in Amersfoort? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanbod is enorm, dus waar op te letten? Bij ons kiest u direct uit een groot aantal live bands en artiesten in verschillende stijlen; allround coverbands, jazz, klezmer, zigeunermuziek, latin.  Of het nu gaat om een groot evenement, of muziek op een receptie of feest, wij staan voor kwaliteit en betaalbaarheid.

bekijk live band Amersfoort

Op de bandpagina’s staan de verschillende bands met video’s, informatie en prijzen. Daarnaast kunt u de ervaringen lezen van klanten die u voorgingen. U kunt ook op zoeken op genre of gelegenheid, bijvoorbeeld een bruiloft. De leukste bands en artiesten heeft u op deze manier snel gevonden.

duidelijke prijzen live band

De genoemde prijzen zijn een goede richtlijn van de te verwachten kosten om een groep of artiest te boeken. Neemt u voor al uw vragen en een offerte op maar contact op.

reactie klant optreden PIEN Amersfoort

Zoals je zelf al zei hebben we hier te maken met echte rasmuzikanten. Ze voelden feilloos de sfeer aan en wisten de gasten te raken met mooie muziek, en aan het dansen te krijgen met feestelijke muziek. Hartelijk dank, dhr M. van der Nat

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen.
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Daarom spelen zij met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen, of een knallend feest. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst! Kijk ook eens op 123jazztrio.nl voor live jazzmuziek.

Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor een bijzondere dag.