live band Rotterdam

de leukste band voor uw gelegenheid!
PRIJSOPGAVE? » 085 - 13 04 578

de leukste live bands in Rotterdam!

U zoekt een live band voor uw bruiloft, feest of evenement in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het aanbod is enorm, dus waar op te letten? Bij ons kiest u direct uit een groot aantal live bands en artiesten in verschillende stijlen; allround coverbands, jazz, klezmer, zigeunermuziek, latin.  Of het nu gaat om een groot evenement, of muziek op een receptie of feest, wij staan voor kwaliteit en betaalbaarheid.

bekijk live band Rotterdam

Op de bandpagina’s staan de verschillende bands met video’s, informatie en prijzen. Daarnaast kunt u de ervaringen lezen van klanten die u voorgingen. U kunt ook op zoeken op genre of gelegenheid, bijvoorbeeld een bruiloft. De leukste bands en artiesten heeft u op deze manier snel gevonden.

duidelijke prijzen

De genoemde prijzen zijn een goede richtlijn van de te verwachten kosten om een groep of artiest te boeken. Neemt u voor al uw vragen en een offerte op maar contact op.

reactie klant optreden Koffer Trio (Landhuis de Oliphant Rotterdam)

De bruiloft was een prachtige dag. En we waren super blij met het Koffer Trio. Erg goede muzikanten die een prachtige sfeer neerzetten. De gasten waren allemaal erg enthousiast en ze hebben dan ook veel kaartjes weggegeven. J. van Dam

diverse gelegenheden live band Rotterdam

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. We hebben diverse stijlen muziek, van coverband tot jazz, klezmer, akoestisch bandje of Dj. Bekende locaties in Rotterdam waar we eerder werkten zijn onder andere: kasteel Rhoon, SS Rotterdam, Parquit, Parkzicht, Winkelcentrum Zuidplein. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale live band te boeken voor uw gelegenheid in Rotterdam.

op zoek naar een jazztrio in Rotterdam? Kijk dan eens op 123jazztrio.nl.