live muziek uitvaart

verschillende ensembles
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

live muziek uitvaart

onze suggesties

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt ook live muziek voor een uitvaart of begrafenis. Inmiddels beschikken we over jarenlange ervaring. Voorop staat een persoonlijke benadering, goede communicatie en het realiseren van uw wensen. Muziek kan soms expressie geven aan gevoelens die moeilijk in woorden te vatten zijn. Live muziek voor een uitvaart boeken kan een prachtige verrijking zijn bij het nemen van afscheid van een dierbare. Neemt u vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

meer dan alleen uitvaart muziek

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Er moeten een hoop praktische zaken geregeld worden. Wij denken graag met u mee wat betreft de mogelijkheden qua muziek. Graag nemen wij u zorgen uit handen door zelf afspraken te maken met het uitvaartcentrum voor het opstellen van instrumenten, eventuele belichting en andere praktische zaken.

professionele musici met veel ervaring

Alle groepen bestaan uit professioneel geschoolde musici met veel ervaring. Onze muzikanten komen voort uit ons eigen netwerk, we kennen elke muzikant persoonlijk. We staan voor hoge kwaliteit als het gaat om de muziek en uitstraling. Onderstaande selectie zijn groepen die we regelmatig boeken voor een uitvaart of begrafenis.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten, maar ook voor uitvaart. Ook verzorgen we veel zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen. 
De musici zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen met dezelfde voldoening achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de perfecte muziek te boeken voor een bijzondere dag.