Joost Zoeteman

live muziek uitvaart

verschillende ensembles
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

live muziek voor uitvaart

Bent u zoek naar live muziek voor een uitvaart? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen mooie muziek, maar ook een persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Evenzeer als het proberen tegemoet te komen aan persoonlijke wensen. De muziek kan soms expressie geven aan gevoelens die moeilijk in woorden te vatten zijn. Live muziek voor een uitvaart kan een prachtige verrijking zijn bij het nemen van afscheid van een dierbare. Neemt u vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

live muziek uitvaart

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Wij denken graag met u mee over de muzikale invulling van de uitvaart. Graag nemen wij u zorgen uit handen door zelf afspraken te maken met het uitvaartcentrum voor het opstellen van instrumenten, eventuele belichting en andere praktische zaken.

muziekprofessionals met veel ervaring

Alle ensembles bestaan uit professioneel geschoolde musici met veel ervaring. Ook kennen wij elke muzikant persoonlijk. We werken alleen met mensen uit ons eigen netwerk. Daarom staan we voor hoge kwaliteit als het gaat om de muziek en uitstraling. Bekijk ook de bovenstaande selectie. Dit zijn groepen die we regelmatig boeken voor een uitvaart of begrafenis.

verschillende stijlen live muziek uitvaart

We hebben diverse stijlen muziek in huis, van klezmer en zigeunermuziek tot klassieke ensembles. Vooraf bespreken we met u de gewenste sfeer en het te spelen repertoire. Zo komen we samen tot een mooie muzikale invulling. Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen.

verzekering live muziek uitvaart

Overweegt u een zanger(es) of bandje voor bij uw crematie of begrafenis? Dan is verstandig om na te gaan in hoeverre u daarvoor verzekerd bent of wil laten verzekeren. Niet iedere uitvaartverzekering dekt hetzelfde of heeft dezelfde keuzevrijheid. Live muziek zit eigen nooit in het standaard verzekerde pakket. Wat betekent dat nabestaanden daar niet snel voor zullen kiezen, tenzij ze zelf geld bijleggen. Gelukkig zijn er ook op latere leeftijd mogelijkheden om uzelf bij te verzekeren, zodat er meer keuzevrijheid bestaat bij de vormgeving van de uitvaart. Voor meer informatie over verzekeren kijk op: uitvaartverzekering.nl

reactie klant

Ze spelen mooi, maar waren ook nog eens erg nauwkeurig in het volgen van de afspraken van mij en de opdrachtgevers. Hulde aan deze twee prettige vrouwen. A. Damen, Karakteruitvaart

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor diverse gelegenheden door heel Nederland en België. De gelegenheden variëren van muziek voor een ceremonie of uitvaart tot achtergrondmuziek voor bruiloft of zakelijk evenement. Enkele steden en regio’s waar we eerder muziek mochten verzorgen zijn: Venlo, Amersfoort, Amsterdam, Groningen, Breda en Eindhoven. Wij helpen u graag om de ideale band of artiest te boeken voor uw gelegenheid.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands