Joost Zoeteman

mobiele dj Amsterdam

boek hier de leukste mobiele dj voor uw event in Amsterdam!
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

mobiele dj huren

Wilt u een mobiele dj huren voor uw feest, receptie, bruiloft of evenement in Amsterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dj Spinkitten draait tussen uw gasten wat een unieke interactie geeft. Om het live gevoel te versterken, is het mogelijk een saxofonist bij te boeken. Spinkitten werkt met iPod’s, waardoor alle mogelijke muziek voorhanden is. Er is een microfoon aanwezig voor speeches op elk gewenst geluidsniveau. Naast een mobiele Dj hebben we ook een vinyl, allround en business dj!

mobiele dj huren Amsterdam

Het mobiele karakter geeft een persoonlijke en feestelijke sfeer die op de hele groep overslaat. Van achtergrondmuziek tot lekker dansen!  Dj Spinkitten is de perfecte smaakmaker voor een evenement of feest. U bent aan het juiste adres om de leukste mobiele dj te huren.

voordelen op een rij

– mobiele dj
– compact
– Geen bekabeling/snoeren
– direct en eenvoudig inzetbaar
– microfoonaansluiting voor toespraken
– saxofonist bij te boeken

saxofonist bijboeken

Het is mogelijk om bij de dj een saxofonist bij te boeken. Dit versterkt de live verbeelding en geeft een bijzondere meerwaarde aan het optreden voor uw feest, evenement of bruiloft.

motto mobiele dj Amsterdam

Spinkitten: “Ik laat mij inspireren op het moment. Afhankelijk van ruimte, sfeer en publiek kom ik tot mijn keuzes. De uitdaging is de aanwezigen te triggeren en via een subtiel begin te begeleiden naar een dansende climax”.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt Dj’s, bands en acts voor bruiloftenrecepties, feesten en zakelijke events. We hebben een exclusieve selectie Dj’s. Ook onze bands hebben meerdere muziekstijlen in huis: jazztrio’s & jazzbandsklezmerzigeunermuziekcoverbands, en akoestische bandjes. Bekende locaties in Amsterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Grachtenhuis, Hortus Botanicus, Huize Franckendael, Holland Casino, Artis, Blijburg en Hilton. Onze artiesten zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag met het inhuren van de perfecte dj voor uw bruiloft in Amsterdam.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Amsterdam