mobiele dj huren

boek hier de leukste mobiele dj
DIRECT BOEKEN? » 085 - 13 04 578

mobiele dj huren

mobiele dj huren

Wilt u een mobiele dj huren voor uw feest, receptie, bruiloft of evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dj Spinkitten draait tussen uw gasten wat een unieke interactie geeft. Om het live gevoel te versterken, is het mogelijk een saxofonist bij te boeken. Spinkitten werkt met iPod’s, waardoor alle mogelijke muziek voorhanden is. Er is een microfoon aanwezig voor speeches op elk gewenst geluidsniveau.

mobiele dj huren

Het mobiele karakter geeft een persoonlijke en feestelijke sfeer die op de hele groep overslaat. Van achtergrondmuziek tot lekker dansen!  Dj Spinkitten is de perfecte smaakmaker voor een evenement of feest. U bent aan het juiste adres om de leukste mobiele dj te huren.

voordelen op een rij

– mobiele dj
– compact
– Geen bekabeling/snoeren
– direct en eenvoudig inzetbaar
– microfoonaansluiting voor toespraken
– saxofonist bij te boeken

motto

Spinkitten: “Ik laat mij inspireren op het moment. Afhankelijk van ruimte, sfeer en publiek kom ik tot mijn keuzes. De uitdaging is de aanwezigen te triggeren en via een subtiel begin te begeleiden naar een dansende climax”.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek vaak muzikale omlijsting voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we veel jazz trio zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner. Bekende locaties waar we vaak werken zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, trouwlocaties, Kasteel Oudaen. 
Onze  musici en dj’s zijn professionals die sfeer en gasten voorop stellen.  Zij spelen of draaien met hetzelfde plezier achtergrondmuziek als wanneer ze op een concert spelen. Ook verzorgen we vaak muziek tijdens de trouwceremonie. Muziek op maat behoort uiteraard tot de mogelijkheden, we zijn u graag van dienst!

Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj te boeken voor een bijzondere dag.