Joost Zoeteman

mobiele dj huren

boek hier de leukste mobiele dj
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

mobiele dj huren

Wilt u een mobiele dj huren voor uw feest, receptie, bruiloft of evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dj Spinkitten draait tussen uw gasten wat een unieke interactie geeft. Om het live gevoel te versterken, is het mogelijk een saxofonist bij te boeken. Spinkitten werkt met iPod’s, waardoor alle mogelijke muziek voorhanden is. Er is een microfoon aanwezig voor speeches op elk gewenst geluidsniveau.

mobiele dj huren

Het mobiele karakter geeft een persoonlijke en feestelijke sfeer die op de hele groep overslaat. Van achtergrondmuziek tot lekker dansen!  Dj Spinkitten is de perfecte smaakmaker voor een evenement of feest. U bent aan het juiste adres om de leukste mobiele dj te huren.

voordelen op een rij

– mobiele dj
– compact
– Geen bekabeling/snoeren
– direct en eenvoudig inzetbaar
– microfoonaansluiting voor toespraken
– saxofonist bij te boeken

motto

Spinkitten: “Ik laat mij inspireren op het moment. Afhankelijk van ruimte, sfeer en publiek kom ik tot mijn keuzes. De uitdaging is de aanwezigen te triggeren en via een subtiel begin te begeleiden naar een dansende climax”.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt muziek voor feesten, huwelijksrecepties en business events. We hebben een gevarieerd aanbod dj’s met onder andere een vinyl dj, een jazz & soul djallrounddj plus sax en een business event dj. Bekijk al onze dj’s met prijsindicaties en video’s. Bekende locaties waar eerder muziek mochten verzorgen zijn onder andere: Holland Casino, Heineken Experience, RAI, de SS Rotterdam, Tropenmuseum, Kasteel Oudaen, Buitenplaats Vaesharteld, Grachtenhuis, Parquit en Hilton. Neemt u vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de ideale dj, band of artiest te boeken voor uw gelegenheid!

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands