Joost Zoeteman

mobiele dj Rotterdam

boek hier de leukste mobiele dj in Rotterdam
PRIJSOPGAVE? » 06 160 20 425

de leukste mobiele Dj voor uw event!

Wilt u een mobiele dj huren voor uw feest, receptie, bruiloft of evenement in Rotterdam? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Dj Spinkitten draait tussen uw gasten wat een unieke interactie geeft. Om het live gevoel te versterken, is het mogelijk een saxofonist bij te boeken. Spinkitten werkt met iPod’s, waardoor alle mogelijke muziek voorhanden is. Er is een microfoon aanwezig voor speeches op elk gewenst geluidsniveau.

mobiele dj huren Rotterdam

Het mobiele karakter geeft een persoonlijke en feestelijke sfeer die op de hele groep overslaat. Van achtergrondmuziek tot lekker dansen!  Dj Spinkitten is de perfecte smaakmaker voor een evenement of feest. U bent aan het juiste adres om de leukste mobiele dj te huren.

voordelen op een rij

– mobiele dj
– compact
– Geen bekabeling/snoeren
– direct en eenvoudig inzetbaar
– microfoonaansluiting voor toespraken
– saxofonist bij te boeken

motto

Spinkitten: “Ik laat mij inspireren op het moment. Afhankelijk van ruimte, sfeer en publiek kom ik tot mijn keuzes. De uitdaging is de aanwezigen te triggeren en via een subtiel begin te begeleiden naar een dansende climax”.

diverse gelegenheden

Artiestenbureau Joost Zoeteman verzorgt Dj’s en bands voor huwelijksrecepties en trouwfeesten. Ook verzorgen we  vaak muziek voor zakelijke evenementen door heel Nederland en België. Bijvoorbeeld achtergrondmuziek voor een borrel, receptie of diner.  We hebben diverse stijlen muziek, van coverband tot jazz, klezmer, akoestisch bandje of Dj. Bekende locaties in Rotterdam waar we eerder muziek verzorgden zijn onder andere: Parquit, Parkzicht, SS Rotterdam, Zalmhuis, Winkelcentrum, Hilton Rotterdam, Winkelcentrum Zuidplein en Ahoy. Neemt u daarom vrijblijvend contact op vooral al uw vragen. Wij helpen u graag om de juiste mobiele Dj te boeken voor uw gelegenheid in Rotterdam.

tip: kijk op 123jazztrio.nl voor jazzbands in Rotterdam